REGISZTRÁCIÓ
Mi is az a nyuuz.hu?
A NYUUZ.HU
- Ahol mindenki megkapja a magáét.
- érdekes oldalakat ajánló online lap, amely önkéntes szerkesztők által frissül óráról órára.
Az egyes ajánlott oldalak bekerülnek egy kategóriába (pl: flash.nyuuz.hu) és természetesen egy "Fő" blogba is. A látogatóknak ezt a "" blogot (amit mi "KUUL BLOG"-nak neveztünk el) érdemes nézni, mivel ott minden ajánlott oldal megjelenik. Érdemes visszajárni nap, mint nap a napi szinten akár 100 új, érdekes oldal miatt.

Mi a feladata egy szerkesztőnek?
  • a kategóriák frissítése (témától függően változhatnak)
  • linkeket meg kell keresnie keresőkből, és nem vesz át linkeket a nyuuz.hu-hoz hasonló magyarországi oldalakról.
  • készít az adott érdekesnek szánt weblapról egy képet, amit az ajánlóhoz feltölt (Böngésző keret nélkülit!)
  • ha egy adott oldalon belül kell egy cikket linkelni, akkor az adott cikkre mutató linket kell feltölteni
  • az ajánlóhoz egy 1-2 soros kommentet ír.
  • a linkek nem lehetnek egy gyűjtőoldalról
  • feltünteti a link forrását (az adott linkhez vezető út, amely lehet kereső, e-mail-ben kapott link, más "nem konkurens" weboldal stb...).

Mi az előnye illetve hátránya, ha szerkesztő vagyok?

Előnye:

- Ha van hobbija, amivel szívesen foglalkozik, akkor itt a lehetőség, hogy megmutassa a világnak milyen érdekes oldalak léteznek a választott kategória témaköre alatt.

- A szerkesztő által gondozott kategóriádon belül, a baloldali menüben saját banner hely (gif, jpg). Ez tetszőlegesen, bármikor módosítható a szerkesztő által.

Hátránya:

- Rendszeres frissítés


Kié a felelősség az ajánlott oldalakért?
A Megbízott (kategória szerkesztője) minden tőle elvárhatót elkövet annak biztosítása érdekében, hogy a kategória oldal ne tartalmazzon olyan információt és olyan tartalomra mutató linket, valamint képi megjelenést, amely valamely természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet személyhez fűződő jogait sértené. E tilalmak megszegése esetén a Megbízott köteles az adott kifogásolható tartalmat (ajánlót) haladéktalanul eltávolítani illetve megszüntetni.