NYUUZ.HU INFÓ
Legyél te is szerkesztő!
Regisztráció
Nyuuz kategóriák
Linkbeküldés
Szabályzat


NYUUZ.HU LOGIN
Login név:

Jelszó:HIRDETÉS


LINKBEKÜLDÉS
Ha szeretnél linket beküldeni a kategória szerkesztőinek, akkor kattintsIDE!

KUUL ÜZENŐFAL


2011. 07. 25. 08:30 Emília


Meghalt Amy Winehouse


 
hozzászólások (63)
  3.00   (2)

csapsz
2011.07.29. - 09:40:53
Szerintem mindenkinek igaza van. Személy szerint fingom se volt ki az az amy winehouse amíg meg nem halt. Tényleg jó hangja volt, de hendrixel vagy joplinnal egy napon sem lehet említeni. (és két év múlva senki sem fog rá emlékezni) és tényleg drogozott meg piált, de ki nem? a zene és filmipar 99%a vedel meg kokózik. Zsozs mondanivalóját is megértem, csak annyit fűznék hozzá: Azért nagy különbség van egy rákos beteg és egy kinyalt sztár között.
0-0=0

Zsozs.
2011.07.28. - 01:14:28
sajnálom, ha ez valakinek a véleménye.De inkább belekakilok:)
1-0=1

hillman
2011.07.26. - 20:20:14
Zsozs!
Egyszer talán eljutunk arra a pontra, amikor elfogadod, hogy másnak is van véleménye. Ha ez -esetleg- nem egyezik a Tiéddel, azért megpróbálhatod mindezt fröcsögés, és köpködés nélkül közölni.
PACE.:)
0-0=0

csx01
2011.07.26. - 18:54:08
@Zsozs. : kissé sarkított lett a kommented, ráadásul nem kell ideológia váltáson átesve szarkasztikusan kigúnyolni más ember véleményét, annak ellenére sem, hogy mily módon ad hangot neki, nem mellesleg a személyeskedés is felesleges egy olyan világban ahol mindenki nicknév mögött bújik meg.

Volt pár szabad percem gondolkodni, hogy mi zavar ebben az egészben, és rájöttem, hogy a kelet kitalálta ezt a fäsza személyi-kultuszt, és a nyugat (vagy most már inkább a világ) remekül alkalmazza olyan emberi termékekre mint az énekesek, zenészek vagy színészek. Én a leggusztustalanabb dolognak tartom, hogy valaki egekbe magasztal egy másik személyt, mondván, hogy tehetséges abban amit csinál figyelembe véve
a pár kommenttel lejjebb leírtakat a hétköznapok "hőseiről", akikről rútul megfeledkezik a média, és a táradalom is evidensnek magától értetődőnek tartja.

A legtöbb "fan" kommentező úgy beszél a hölgyeményről mintha minden az életében történt dologgal teljesen tisztába lennének, és átéreznék, hogy mivel jár a sztárság.
Itt szeretnék rávilágítani arra a tényre, hogy a legtöbb információ amit tudnak róla az elsősorban PR, másodsorban média termék, illetőleg józan logikára, és korábbi hasonló esetek, filmek, könyvek, ezekkel foglalkozó értekezésekre, és részinformációkra alapuló látens tudás.
0-0=0

Zsozs.
2011.07.26. - 14:34:47
Oké akkor lehet én gondolom rosszul és szeretnék csatlakozni a hozzátok hasonló"normál "gondolkodású egyénekhez.Mocskos drogos picsa, rothadjon el.Gondolom most már én is ilyen emelkedett jellem lettem mint ti.Gratulálok.Egyszer verjen bele az életedbe egy olyan dolog ami, idegileg taccsra vág ember és megnézem érdekel-e majd a pénz a hírnév blablabla.Kis ember vagy kis vágyakkal a szűk világodban.Remélem a lábrázásod abba maradt, hogy én is lesüllyedtem a szitkozódók sorai közé.Nem voltam rajongója, de a zanéje és hangja profi volt, az meg, h. mit művelt magával csak az ő dolga.Viszont sajnálni sajnálhatom, h. többet már nem alkot.Ti meg ítélkezzetek, mert az megy nektek ahogy látom..
1-0=1

nigga
2011.07.26. - 09:11:42
Jól mondtad Stick...
Bár én egyetlen szóval nem állítottam és állítom,h én nem kerülhetek ilyen helyzetbe. Persze,h kerülhetek. Még Stick is kerülhet, pedig ő elképzelni sem tudja most. Bárki. De akkor bebuktam. Akkor én is elvesztem. És csak rosszpélda lehetnék. Én én magam lennék az oka annak,h feladtam és menekülőre fogtam.
Nagy volt rajta a nyomás? Sok volt a stressz? És ki választotta neki mindezt?????? Ő maga. Volt választása? Hát presze,h volt. Ő maga választotta a nagy nyomást, és ő maga csökkenthetette volna. Vagy akár végleg ki is szállhatott volna. Bármikor azt mondhatta volna mielőtt droghoz, vagy alkoholhoz nyúlt, h ez már neki nem éri meg. Ez az egész csakis rajta múlott. Esetében csak az a tragédia,h világsztár lehetett....
0-0=0

hillman
2011.07.25. - 23:51:38
Szegénynek "oka volt". Aha, és mi volt az az ok? Hogy könnyen élt? Hogy ismert volt? Hogy dőlt hozzá a lé? Hogy körbeugrált sztár volt? Az volt a gondja, hogy egy esti koncerttel többet keresett mint Tóth Margit a fonodába 3 hónap alatt? "Nem tudta kezelni a stresszt". Napi 12 órás fizikai munka mellett két kiskorú nevelését, plusz az otthoni munkát, és a beteg nagypapa ápolását tudta volna? Hagyjuk már.... lábrázásom van, az ilyen "megértő" széplelkektől.
1-1=0

Zsozs.
2011.07.25. - 23:47:53
Elveszel az okban, holott ez pont az okozat:Dember:D
0-0=0

roni
2011.07.25. - 22:14:34
Hogy lehet mar azt mondani egy drogosra, hogy beteg? Az hogy elkezdek drogokat hasznalni nem virusokon mulik, hanem sajat dontesemen. Es mi az, hogy ''Neki OKA volt ra'', mivan az elet senkinek se konnyu. Nincs olyan Problema, gond amit ne lehetne megoldani. O csak siman felelotlensegbol a konnyebb utat valasztotta. De ezt nem lehet a vegtelensegig csinalni... Amy Winehouse jo pelda ra
1-0=1

Stickhorse
2011.07.25. - 21:15:08
Ugyanmár emberek, mondjatok már nekem egy okot, ami miatt mármár sajnálni kéne egy embert, amiért elkezdett drogozni. Menekülés, elsősorban saját maga tehetetlensége elől. Egyszerűen nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, ami miatt önpusztításba kezdenék. Erős, élni akaró, és legfőképp boldogan élni akaró ember ilyet nem tesz. Ez a nagy baja a mai embereknek, könnyebb menekülni a problémákról, tudomást sem venni róluk. Az meg, hogy az énekesi pálya mekkora teher. Hát, ezzel valahol úgy vagyok, hogy senki nem rugdosta oda énekelni (akármennyire is bután hangzott ez). Akármelyik pillanatban azt mondhatta volna, hogy ezt ő így nem bírja, keres magának valami tisztes polgári állást. Mindenki gondolkodjon el rajta, hogy miért nem mondta. Meg merem kockáztatni, hogy lehet, hogy a szemében az egy még szörnyűbb élet lett volna. Azt senki ne mondja, hogy azért, mert a zene volt az élete. Az ilyen dolgokra találták ki a hobbit, meg a szabadidőt.
2-0=2

hajjakend
2011.07.25. - 21:00:54
A fikázóknak megjegyezném...Ti is kerülhettek még hasonló helyzetbe!
"never say never"
Mint írtam már...az élet egy *** nagy mágus...:S
0-1=-1

Zsozs.
2011.07.25. - 20:48:02
Nigga, ok-okozat.Nem ugyanaz.Tapasztalatból beszéltem, de mindegy.Magyar virtus foreva..
0-0=0

dude
2011.07.25. - 20:37:09
Egy atlagemberhez kepest egy enekesen azert joval nagyobb nyomas van, megfelelni emberek millioinak, elviselni, hogy allandoan fotosok es mindenki mas b*szogat, orult rajongok fenyegese, stb. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy okes az, hogy drogozott, hanem ahogy irtak is: nem jokedveben drogozott, oka volt ra. Meg ha en mas utat valasztottam volna akkor is. A fialokra igaz, hogy lehet negativ hatasa, de csak akkor ha a szulo elhanyagolja. Nem szeretem en sem a drogosokat, de egy halott kiveteles enekesnorol akkor is faszsag igy beszelni.
Peace
0-0=0

nigga
2011.07.25. - 19:50:19
Ne lehessenek vakvágányon tévelygő, nyomorult, kábszeres, alkoholista, jellemgyenge emberi roncsok ünnepelt bálványok bármit csinálnak is! Borzalmas pusztító hatást gyakorolnak a fitalokra.
1-0=1

nigga
2011.07.25. - 19:37:26
Szóval függetlenül attól,h milyen zenét játszott, mindenképp hatalmas hiba bálványt faragni egy jellemgyenge menekülőből. Ez a lehető legroszabb üzenet, amit a fiatalok kaphatnak a társadalomtól. És ehhez képest lehetett volna ő akármilyen zenei géniusz, az sem mentette volna fel őt ez alól a felelősség alól.
1-0=1

hegyi troll
2011.07.25. - 19:37:26
Boldogtalan vagyok, depressziós vagyok és az élet értelmét sem találtam még meg, mégsem fordult még csak egy pillanatig sem meg a fejemben hogy drogozzak...
Asszem kurvanagy baj lehet velem
1-2=-1

rooo
2011.07.25. - 19:13:49
hál' Isten nagyobb baja nem lett
1-0=1

nigga
2011.07.25. - 19:11:14
Hogy behalványult az első kommentem....
Mégegyszer: szebb lett a világ e nélkül a görény nélkül. Zsozs! A drogfogyasztás nem betegség, hanem gyngeség. Jellemgyengeség. Persze sokkal jobban hangzik, ha betegségnek nevezzük. Hogy hasonlíthatod össze az önként bevett drogok és alkohol okozta halált egy rákos megbetegedéssel...????? Alszasz? Vagy netán te is "beteg" vagy?
Mit lehet becsülni azon a személyen, aki önmaga legnagyobb ellensége volt, csak azért, mert nem tudott megbírkózni azokkal a dolgokkal, melyekkel a döntő többség meg tud. És Zsozs! Honnan tudod, hogy mindenki boldog alaphelyzetből aki nem drogozik??? Képzeld, ha minden boldogtalan drogozna... Tudod nem mindenki menekül a drogokba a boldogtalanság vagy a problémák elől. Csak a gyengék. Mindig van ugyanis egy másik választható út: a problémák megoldása.
2-3=-1

csx01
2011.07.25. - 18:40:47
@hegyi troll: ja milyen barátok ezek hogy hagyják, hogy rossz minőségű drogot fogyasszon, mentek volna le a sarki dealerhez, és vettek volna jó minőségűt :D Erről az jutott eszembe, hogy minek neki ellenség ha ilyen barátai vannak :).

Végigolvasgattam a kommenteket, és tetszik, hogy a legtöbb ember kifejti a véleményét, és érvekkel is alátámasztja. :x

Akik nem bírták a munkásságát/személyét, igazából leszarják, hogy mi történt vele, akik meg bírják azoknak megsúgom, hogy az egész egy média hype, hogy több "lemeze" fogyjon.
Mármint ettől még halott marad, de legalább a kiadók, és a jogdíj örökösök is szép pénzeket kasszírozhatnak a halálából.
Amíg egyesek sajnálják mások megszedik magukat rajta, de hát ez a show business. :B

Azt meg hogy zseni volt-e majd az utókor eldönti, kiderül majd hogy mennyire nyomatják majd a dalait, és hogy mennyire emlékeznek majd rá az emberek, vegyük pl, Cobaint, ő például maradandót alkotott, nem mindenkinek jön be ezt aláírom, de senki nem vitathatja a tehetségét.
1-0=1

Zsozs.
2011.07.25. - 18:27:50
Olyan sok buta ember van itt.Sajnálom.Emberek, mindenki drogozik csak vannak köztük "illegálisak".
Nem azért drogoznak a drogosok, mert "jó meghalni,lezülleni", hanem mert bánatosak, depressziósak, vagy csak mert nem találták meg az élet miértjét.Ez egy betegség.Gúnyold ki a rákos ismerősöd és örülj a halálának.A drog az csak egy szer, amivel próbálja magát olyan boldoggá tenni, amilyen te alapból vagy.Hiába a siker, a hírnév, a pénz, ha nem tudsz boldog lenni.Ennyi.Nagyon jellegzetes hangja volt.Kár érte.Nyugodjon Békében
1-1=0

hillman
2011.07.25. - 17:33:40
Jaja! Némi kutakodás után, talán még elővesznek 1-2 olyan személyt is, akik nagyban felelősek a haláláért. Jog+média= "csodás" párosítás.:M
1-0=1

hegyi troll
2011.07.25. - 17:19:09
/They tried to make me go to rehab, I said, "No, no, no"/
Hát ennyit erről, még büszkén énekel is róla.

"Barátai szerint az elmúlt napokban csak vodkát és rossz minőségű drogot fogyasztott"

Ezek ám a barátok, szépen végignézik ahogy megöli magát, majd utána jól megmondják a tutit, hogy ők ám látták előre?

Naponta kb. 150 000 ember hal meg, velük nem foglalkozik senki, kivéve az ismerősöket. Pedig lehet abból minden 2. ember különb mint jelen esetben Amy.
Nem kell hónapokig vele foglakozni, jajj szegényke de rossz volt neki, biztos oka volt, bla-bla-bla. Meghalt, kész, nem visszafordítható folyamat.
Részvétet nyílvánítunk, gyászol aki gyászol, és ezzel a történet véget is ért.
Hála a médiának ez nem így működik...
1-1=0

hillman
2011.07.25. - 17:12:47
jani15 véleményét továbbgondolva:
Amy Winehouset nem érdekelt hogyan-miből élnek a Kovács Bélák és a Szabó Józsefek. Cserébe a mesteremberek tesznek egy nagyot a művészetére és arra, hogyan végezte. "segítő kéz vs.belerúgás???
Mindkettő emberi végtag. Nos, a Világ már csak ilyen:P
2-0=2

Stickhorse
2011.07.25. - 15:46:17
jani 15 rátapintott egy másik érdekes dologra. Kovács Béla, aki nélkül nem menne az autód, vagy Szabó József, aki nélkül megfagynál télen a lakásodban a rossz fűtés miatt, ők egyszerű, dolgukat végző munkásemberek. Amy meg zseni. Pedig ő sem csinált semmi mást, csak az elvileg elvárható szinten űzte a foglalkozását (abba ne menjünk bele h az milyen életminőséget és színvonalat biztosított/biztosíthatott volna neki).
2-0=2

jani15
2011.07.25. - 15:41:40
Azért érdekes mennyi ember sajnálja a művésznőt ,akinek mindene meg volt ,de azt kutyába nem veszi aki mondjuk 12 órát dolgozik becsületesen kevés pénzért. Az előbbi a "zseni" míg az utóbbi a "hülye " akinek úgy kell hogy ennyiért dolgozik a közvélekedés szerint. Aszem no komment :D
Amúgy az is érdekes ,hogy vajon milyen társadalom az ahol így el lehet kallódni,és segítő kéz helyet csak rúgásra számíthat az ember:D
2-1=1

Stickhorse
2011.07.25. - 15:25:13
Soul, te nagyon elnézel itt valamit. A legtöbbünknek szerintem nem a zenéjével van baja, vagy ha azzal is, akkor az csak sokadlagos. A probléma itt az, amilyen életmódot folytatott. Tetszik, nem tetszik, drogozott, ivott, túladagolta magát és ezért halt meg, Ez a magatartás a mai társadalom túlnyomó részénél még mindig nem egy pozitívan megítélt és széles körben elfogadott valami, ami felett csak úgy át lehet siklani csak azért, mert Amy mellette épp csinált 2-3 lemezt, amit esetleg hallgattak. A szomszéd Jancsikát is kellően "elítélném", ha túladagolná magát, csak ő nem kerülne bele a hírekbe, mert neki nem volt 2 lemeze. Amy bekerült, ezért őt "nyilvánosan" is lehet kritizálni. A lényeg az, hogy ez nem a zenéjének szól, hanem az életvitelének, ami kétségtelenül nem volt épp habostorta.
2-0=2

soulstealer
2011.07.25. - 15:18:20
Engem mondom nem érdekelt mit csinál magával, nem érdekelt a bulvárszar amiben heti szereplő volt, engem egyedül az érdekelt, hogy mit csinált a lemezen. Amit oda felvitt azt viszont emberek milliói élvezték és slussz. Szórakoztatás volt a célja semmi más és ő ezt maximálisan el is érte.
Azt azért még mindig nem értem, miért kell azért valakit elítélni ezért. A gyereked pedig nem ezért lesz drogos mert Amy Winehouse-t hallgat, hanem mert nem figyelsz rá oda eléggé.
Korlátoltkonzervdobozfejűek.
2-2=0

Stickhorse
2011.07.25. - 15:10:42
Soulstealer, meg úgy mások is, akik azzal példálóznak, hogy hányan és kik mit csinálnak a szakmában. Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy ez nem mentség, ugyebár nem épp a legjobb magatartás, ha más kútba ugrik, mi meg utána vetjük magunkat. Szerintem a többinek se mondaná senki, hogy "Ejj apukám gratulálok, hogy túladagolod/halálba iszod magad, azért a zenéd igen jó volt, a többi meg kit érdekel!" Csak ugye most éppen nem Snoop, Ozzy vagy Lemmy távozott el közülünk ezért, hanem a postban szereplő Amy.
1-0=1

Stickhorse
2011.07.25. - 15:04:57
Azt hiszem morális szempontból nigga tökéletesen megfogalmazta a dolgot.
A zenei teljesítményéről felesleges vitatkozni, lehetetlen objektíven megítélni. Én semmi zsenialitást nem láttam abban, amit csinál, nyilván azért mert nekem másfajta zene tetszik (annyit elismerek, hogy hangja volt, de jól néznék ki, ha egy zenésznek nem lenne).
Amellett azonban nehéz szó nélkül elmenni, hogy milyen körülmények között halt meg. Mindegy, hogy mi vitte rá arra, amit csinált (hozzáteszem, szerintem gyengeség ilyen szerekhez fordulni, akármilyen problémánk is van, vannak sokkal kevésbé káros megoldások is), a halálának a körülményein nem változtat. Azt pedig én sem tartom feltétlenül pozitív tendenciának, hogy pusztán a "hatalmas művészi teljesítménye" miatt eltekintünk attól a rossz magatartásformától, amit képviselt.
1-0=1

soulstealer
2011.07.25. - 15:02:11
Kérdezem én?
Ha meghal Ozzy,Lemmy a Motörhed-ből akik bevallottan alkoholisták és drogfüggők, vagy meghal Snoop Dogg vagy Dr.Dre vagy a Cypress Hill bármely tagja, akik a szintén színpadra viszik a marihuánát szintén szemét, semmirevaló emberek annak ellenére, hogy munkásságuk hatással van/volt generációkra? Szinte kivétel nélküli az a művész, aki a popszakmában nem nyúl drogokhoz.

Egyébként is mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen életvitelt folytat és ehhez a családon kívül senkinek semmi féle köze nincs. Halottakról egyébként is vagy jót vagy semmit. Nyugodjék békében a túlvilágon, ha már itt nem talált békességet.
2-1=1

marci
2011.07.25. - 14:56:35
Ha nincs pozitívum, akkor semmit. Ha megfigyelte egyáltalán valaki, semmi pozitívat nem írtam, de szerintem alapvető emberi elvárás, hogy ne örömködjünk egy fiatal lány halálán. Ennyi.
0-0=0

preszes
2011.07.25. - 14:50:04
az énekesnő tiszteletére egy csodás dal!
[link]
0-0=0

nigga
2011.07.25. - 14:44:49
bocsánat: ...felülmúlja...
1-1=0

nigga
2011.07.25. - 14:41:39
Azt gondolom, h ennek a szutyoknak az alkoholizmusa, a drogfogyasztása, egyátalán az életvitelével gyakorolt borzalmas hatása a gyerekekre, a fiatalokra egyrészt messze alulmúlja a "művészi" kvalitásait, másrészt tűrhetetlen és megbocsájthatatlan. És az az érdekes, hogy ugyanaz az emberi társadalom csinál példaképeket az ilyen pöcegödrökből, amelyik az újabb és újabb generációk egyre vadabb és szétesetebb magatartásán megütközik. Semmi csodálkozni való nincs a társadalom morális hanyatlásán ha ilyenekből faragunk sztár-példaképet. Persze a filmekkel is ugyanezt a hatást gyakorolja önmagára a társadalom.
5-4=1

dubee
2011.07.25. - 14:18:17
és most őt le kell nézni mer drogos volt, hagyjuk már...
abban a szakmában ahol ő volt több az aki drogozik mint aki nem, akár külföldi, akár magyar...
1-1=0

dude
2011.07.25. - 13:37:27
nlght84
nyilvan minden sikeres enekes mogott ott dolgozik kemenyen egy egesz stab, de mielott befut valaki kell tudni valamit, hogy a meghallgatason ot valasszak ki a tobb ezer jelentkezobol.
1-1=0

fzr.1000
2011.07.25. - 13:36:21
100 drogelvonón volt mind otthagyta 1et nem csinált végig, és ha végig is csinálja nincs az az ember aki megállítja hogy újra hozzányúljon a szerhez.
Csatlakozott a 27esek klubjához most már ott muzsikálhat.
Amúgy meg el kell fogadni mindenki véleményét még ha nem is tetszik.
Nem értem mitől volt zseni? Ahogy lejjebb is írták minimum 50 ember tette híressé és halottá...
1-0=1

nagyem
2011.07.25. - 13:22:39
Zseni volt és ezt egy átlagember nem képes megérteni, max. elfogadni. A hangja hibátlan, a szerzeményei egyediek. Az életmódjából egyenes út vezetett a következményhez, ám ostobaság volna a sikereit nem elismerni a drogfogyasztása miatt.
2-2=0

ist001
2011.07.25. - 13:21:50
Hát nem szoktam hozzá szólni az ilyen forumokon, de most nem tudom magamba tartani. Szánalmasak vagytok. A függőség az is egy fajta betegség. Neki is segítségre volt szüksége, de nem kapott eleget. Ez olyan mintha valakit "lehűlyéznénk" mert valamilyen súlyos betegsége van. Nagy művész volt, de az élet el bánt vele. Ha valakinek nem tetszik a zenéje az tartsa magában a hozzá szólást, mert egyik másik igen tiszteletlen.
1-2=-1

dubee
2011.07.25. - 13:05:30
nincs az sem leszarva, de ez nem a Kékfény
eltévesztetted az oldalt!
1-0=1

carn[age]
2011.07.25. - 13:01:27
Jah, Rest in Rehab Amy W(h)inehouse... A kedvenceim azok a hírek, ahol megemlítik hogy 27 évesen halt meg mint sok egykori legenda (a nevek között említik Kurt Cobain-t). Nevetséges hogy ezt a nőt például Kurt-höz hasonlítják. :D Azt meg persze mindenki leszarja hány embert öltek meg máshol eközben, mert Amy meghalt, és most az a legfontosabb. :(
1-1=0

dubee
2011.07.25. - 12:54:47
R.I.P.
még ennyi szánalmas kommentet...
1-2=-1

whitey
2011.07.25. - 12:48:46
:D :D :D Aki sajnálja, az meg is érdemli! Ennyire csúnyán túladagolni egy szervezetet - nálam ez nem ad okot sajnálatra! Mellesleg, bárkiből tudnak ilyen sztárt csinálni az USA-ban. (Nekem a zenéje se tetszett.. egy narkós "hobbizenésszel" kevesebb - én így fogom fel!) :) Béke
4-4=0

nlght84
2011.07.25. - 12:37:49
A tisztelet az a mögötte lévő min. 50 embernek járna, akik végig kiálltak mögötte és sztárrá tették és támogatták. Felejtsük már el azt, hogy az énekes egyedül érte el a sikereit.

Szerintetek egy Britney Spearsnek mi köze van a sikereihez? Elárulom, hogy semmi, a studióban 100-adjára normálisan felénekeli azt amit elérak a zeneszerző, effekteket raknak hozzá és így kerül a cd-re. Meg lefotózza a fotós, sminkeli a sminkes és jön a grafikus, aki dob rajta photoshoppal és így kerül ki a CD-borítóra. Aztán jön a marketing szakember az asszisztenseivel és megkenik az MTV-t és a Vivát + a rádiókat, hogy bekerüljön a sztárcsináló éterbe. Mit csinál az énekes valójában? Szinte semmit, mert a koncerten tátog csak a playback miatt, a táncosok ugrálnak mögötte végig és a pirotechnikai szakember meg nyomatja a showelemeket a színpad fölé. Max még annyit csinál, hogy hülyeséget nyilatkozik a Blikknek, ha kérdezik. Aki meg egyszerre vesz be 4 fajta drogot és ráiszik, annak meg csak gratulálni tudok. Darwin-díjat neki! Így is 2-szer annyian élünk ezen a bolygón, mint amennyit el tud viselni tartósan. Aki a saját hülyesége miatt hal meg azt ne sirassuk sztem...
1-0=1

dude
2011.07.25. - 12:21:54
Azert egy utcaszelen fetrengo drogoshoz szerintem nem hasonlithato egy zenesz drogos.
Tobbseguk hasznal szereket altalaban a nyomas, felelosseg miatt(paraknal kifogas az igaz) es nem hirdetik. Viszont az atlagemberek jelentos resze alkoholista es nagyon buszke ra. Ez az ami erdekes.;)
Igaz, hogy drogos volt, de egy kis tisztelet kijarna neki azert amit alkotott, elert.
1-0=1

csx01
2011.07.25. - 12:13:27
A hallottakról vagy jót vagy semmit kell mondani :D

Amúgy tényleg van az a mondás, hogy a halottakról vagy jót vagy semmit, de ilyen alapon pl. hitlert meg az egyéb már elhalálozott diktátorokról nem is tudnánk érdemben beszélni.
pl.: hitler nagyon jó festő volt, meg szerette a kutyákat, a történelem fennmaradó esemányeit meg felejtsük el.
Fogalmam sincs ki egy a nő, de egy cseppet sem érdekel a halála, s ha már itt tartunk akkor senki más halála se tud megrázni.
A halottnak már mind1 nem oszt nem szoroz, aki pedig sajnálkozik az csupán önzésből teszi.
1-1=0

hillman
2011.07.25. - 12:03:41
marci!
Elismerem, hogy elvárható bizonyos fokú részvét egy halott emberrel kapcsolatban.
Na de csak nem kellene fölmagasztalni azt, aki a saját eszéből tette tönkre önmagát, miközben adottságai voltak arra, hogy az átlag embertől jobban és tartalmasabban éljen:P
1-0=1

kizcar
2011.07.25. - 11:55:42
nem értem mi lehet annyira jó a kábszerben, hogy megéri meghalni érte
1-0=1

hajjakend
2011.07.25. - 11:53:25
Az tény hogy igen rendesen rombolta magát...DE!
De "never say never" alapon senki sem tudhatja hogy miért tette mindezt.
A nyomás,egy gyerekkori trauma,rossz társaság...bármi okozhatta,és ő rosszul választott!
Az élet genya nagy mágus emberek!:S
1-0=1

Veriga
2011.07.25. - 11:09:03
Aki hülye haljon meg!:D:D:D
3-4=-1

nigga
2011.07.25. - 10:55:05
Szebb lett a világ. Remélem ez elég pozitív nyilatkozat mindenki számára.
4-5=-1

soulstealer
2011.07.25. - 10:51:19
Akkor most haljon meg a zenészek 90%-a mert alkotás során tudatmódosító szerekhez nyúlt?
Korlátolt vagy ember!
4-3=1

vagyokakilehetek
2011.07.25. - 10:47:56
pozitív hozzászólást vársz??
ok tessék.
plusz egy drogossal kevesebb....
ugye a plusz szó az pozitív??? ezt te sem vitathatod.
4-4=0

fzr.1000
2011.07.25. - 10:21:59
Szólásszabadság van mindenki úgy nyilatkozik ahogy szíve diktálja.:B
4-2=2

marci
2011.07.25. - 10:16:26
Aki nem tud pozitívan megnyilatkozni a témában, az most nagyon kérem, ne tegye.
3-4=-1

Csokki
2011.07.25. - 10:13:41
nem sajnálom. senki se kérte h anyagozzon és igyon éjjel nappal.

csak azért nem lopott és ölt az anyagért mert volt annyi pénze hogy megvehesse.
5-4=1

dude
2011.07.25. - 09:46:46
Jo enekesno volt, tehetseget bearnyekolja, hogy durvan drogozott es ivott. Kar erte, hogy drogozott es meghalt.
4-0=4

foxhun
2011.07.25. - 09:32:34
Azt se tudom ki ez
3-4=-1

vagyokakilehetek
2011.07.25. - 09:19:06
na. egy drogossal kevesebb ismét. fogynak ezek rendesen :D:D
7-7=0

rargin
2011.07.25. - 09:01:49
Drogos liba...mire számít,aki maga alatt vágja a fát? :D
4-6=-2

Lancer
2011.07.25. - 08:59:12
jó dalai és hangja volt, de egy drogost a legkevésbé sem tudok sajnálni ha ebbe hal bele.
5-3=2

fatproduction
2011.07.25. - 08:39:43
Ez a "Rehab" a f@sza: [link]
3-1=2

towelie
2011.07.25. - 08:34:10
Ilyen ez...
3-2=1