NYUUZ.HU LOGIN
Login név:

Jelszó:HIRDETÉS


LINKBEKÜLDÉS
Ha szeretnél linket beküldeni a kategória szerkesztőinek, akkor kattintsIDE!

KUUL ÜZENŐFAL

  
  
2009. 05. 25. 16:06

Hello Nyuuzerek!

A jobb oldalt kicsit fejlesztettük. Bekerült a NYUUZIK.HU utolsó 5 megjelenése. Doboz tartalma felülről lefelé: megjelenés dátuma, kategória neve, blog ajánló képe. Kattintásra, a megfelelő kategóriába visz.

Valamint alá került az utolsó 10 blog hozzászólás. Szintén fentről lefelé:hozzászóló neve, mellette az időpontja, alatta maga a hozzászólás (vagy annak első 97 karaktere), alatta kategória neve, mellette a blog megjelenés dátuma. Kattintva a szokásos hozzászólások felugró ablakhoz kerültök.

Véleményeiteket várjuk a hozzászolásokban!

Utolsó hozzászólás: Jó ötlet, legalább nem annyira üres a két oldala a lapnak (szerintem ez elég nagy blog-betegség).
  5.00   (1)

2009. 03. 25. 10:29 city

Hello Nyuuzerek!

Eljött a várva várt nap amiről nem tudtatok. Itt a Nyuuz - 2.1028

Hogy mi is történt?
Bevezettük a Gyűjtőkategóriát. Erre azért kerül sor, mert sokalltátok a főoldalon megjelenő azonos témával foglalkozó linkeket.

Először a zene kategóriát csoportosítjuk át. A jövőben csak a zenekategória szerkesztője által kirakott link jelenik meg a KUULBLOG-ban. Minden egyéb zenei kategória a ZENE gyűjtő kategórián vagy direktben érhető el.

Hamarosan bevezetésre kerül egy megoldás, amivel naponta véletlenszerűen 1 zenei kategóriában található linket a KUULBLOG-ba kirak a rendszer, ezzel népszerűsítve a különböző alkategóriákat.

Reméljük a fejlesztés elnyeri tetszéseteket!

Nyuuzra fel!

Utolsó hozzászólás: fejlődünk :)
  5.00   (5)